20 reaktioner till “Blommor i trådgården

 1. Vackra bilder och min favorit är också taklöken. Så snyggt som helst. Fast din ros och för att det är den rosa lobelian och blommorna av den japanska pilen…. också snygga allihopa. Till och med den gröna som krypa där 😀

  Gilla

  1. Nej allt i trädgården har växt enormt i sommar. Förmodligen är det regn och lagom temperatur. Har vindskyddat söderläge så om det är torrt och varmt blir det inte bra.
   Anki o Minton

   Gilla

  1. Tack vännen. Håller på med en ny rabatt där rosen fick sin plats. Det kommer några växter vid sida om när jag hittat vad som passar.
   Kram tillbaka Minton o Anki

   Gillad av 1 person

 2. Vi har massor av blåbär i skogen ser ut att bli gott om lingon också. Svampen däremot lyser med sin frånvaro hos mej. På torget finns gott om både blåbär och Kantareller. 🙂

  Gilla

 3. Härliga blombilder! Även min favorit är taklöken som jag har lite här och var. Den japanska pilen, som jag inte ens visst om att den fanns, är så vacker på din bild! Trevlig helg!

  Gilla

  1. Tack Den japanska dvärgpilen skall klara zon 1-2 men jag har lyckats i zon 3. Den har klarat sej i 8 år så jag hoppas den är kvar några år till.
   Trevlig helg

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s