23 reaktioner till “Tulpaner

 1. Mycket vackra tulpanbilder. Tulpaner kan man njuta av i alla stadier, de vissnar med behag.

  Jag är lite misstänksam mot den där dagen, tror att det är ett påfund av köpmännen: nu ska vi sälja tulpaner! Men ja, snart handlar jag tulpaner, lite mera vår får det bli först.

  Gilla

 2. Jag brukar aldrig köpa tulpaner men skulle ha besök och då blev det tulpaner. Har aldrig tänkt på att den är fin när den är vissen. Bloggens förtjänst.

  Gilla

 3. Underbara tulpanbilder! Jag har alltid älskat tulpaner så länge jag kan minnas, men det är först sen jag började fotografera som jag även tycker dom är vackra både när dom är fullt utslagna men även när dom börjat vissna lite 😀

  Gilla

  1. Tack för det. Fick en lustig kommentar på kursen ang. tulpanbilderna. Men varrför tar du bilder på vissna tulpaner. Det är väl inget att ha.
   Tänk så olika vi ser på en bild.

   Gillad av 1 person

   1. Jaha, där ser man, vad olika vi tycker 😀 …men vackra är dom i alla fall, hi hi. Gick det bra på kursen? Hur många gånger blir det totalt? Ser med spänning fram emot att följa dig på din kurs. Trevlig kväll!

    Gilla

   2. Ja det gjorde det. Vi anväder Ifolor designer. Kommer att jobba mycket hemma men då har jag något itressant att pyssla med. Skall börja lite lätt imorgon.
    😀. Ha en bra kväll

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s