17 reaktioner till “Restaurangbesökare

 1. Det är ingen Domhona på första bilden. Eftersom jag inte vet om jag kan ge mat under en hel vinter låter jag bli. Av samma skäl skaffar jag ingen hund heller. Jag har ingen att lämna den till, om jag skulle hamna på sjukhus.
  Svante

  Gilla

 2. Inte så lätt att få bilder på fåglar, men du har lyckats!
  Jag kan inte ha fågelbräde då jag bor i våningshus – men då jag bodde i hus var det underbart att mata fåglarna och ibland kom ekorren på besök!

  Gilla

 3. Säger detsamma som Carita. När jag hade hus matade vi alltid och jag kunde fota genom fönstret. Precis som du har gjort. Köper lite fågelmat då och då och ger det till en vän som matar men inte har så mycket pengar över till det. Väldigt fina bilder!

  Gillad av 1 person

 4. Fina bilder på dina fåglar! Jag matar i fågelautomat ( rör , ca 90cm långt) med blandfrö och solrosfrö. Dessutom en talgbollshållare med 11 talgbollar. Men det kommer bara pilfinkar som äter upp hela röret på en dag. Jag fattar inte varför det inte kommer fler sorter. Kom lite talgoxar i början men de försvann igen. Jag vill ju att det kommer fler sorter att titta på. Pilfinkarna är helt galna och flyger fram och tillbaka in i häcken bakom. Är helt fullt av dem. Gör jag något fel? Hur lurar jag dit andra sorter också?

  Gilla

 5. Vad fint det ser ut och snö ja det har vi tydligen bara på vykort numera 😦
  Har haft fullt upp och mer blir det måste ta itu med redovisningar och skicka in dom, mitt internet försvinner den 3 feb och har blivit kallad med mitt öga den 8 feb så känns som om jag inte har så mycket tid med bloggen längre,

  Har också upptäckt att det är roligare och lättare att visa alla sina bilder på FB och där finns dom flesta av mina vänner.. På WP är det mest en liten klick som verkar hålla ihop, typ lite gängbildning och det trivs jag inte med.. Dom flesta av mina vänner har slutat blogga..

  Jag kastar inte in handduken riktigt ännu men det känns lite lockande..
  Men får se vad som händer hoppas allt bra med dig och Minton..och en till fråga är han i samma storlek som en Pekingese eller större eller mindre..
  Ha en riktigt fin vecka och var rädd OM er….

  Gillad av 1 person

  1. Så skönt att du fått en tid. Funderar på att minska ännu mer på bloggandet. Har fått ett uppdrag av pensionärsförening i Rottne. Skall ha hand om deras hemsida och det blir en liten utmaning.
   Minton är lite högre än en Pekinese. Pappan är Tibetansk Spaniel och mamman blandnig mellan dessa.
   Krama från oss

   Gillad av 1 person

   1. Jag är glad så länge du har din blogg kvar skulle sakna att prata med dig och Minton och få se dina fina foton.. Låter som någon roligt att få ta hand om någons hemsida det kommer du att klara helt galant., jag satt och gjorde hemsidor till alla mina vänner innan jag började att blogga och hade naturligtvis en hemsida själv också.. ibland saknar jag den tiden då visste ingen knappt vad en blogg var för något..

    Om du skulle öppna en Facebook så säg till mig så lägger jag till dig..
    Den är ett bra alternativ att ha vänner och familj på.. Förr bloggade jag på Windows Live Spaces när dom lade ner 2010 så flyttades vi till WordPress och hälften av alla vänner från space slutade blogga dom finns nu bara på FB så dom vill jag inte förlora..

    Håller tummarna att det går bra med ditt nya jobb.. kram till er båda..

    Gilla

   2. Jag slutar inte att följa mina favoriter på bloggen. Det är så roligt att prata med dej och några andra. Sen gillar jag bilder och dom vill jag inte vara utan.
    Jag finns på FB sök på Anki Andersson så hittar du mej. Nu skall vi ta en promenad i snön
    Kram på dej.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s