Takdropp och plus grader

Känns som det finns hopp om vår. Solen har varit framme hela dagen och +7 grader.
Jag har druckit kaffe på altanen till ljudet av takdropp och fågelsång.
Tänk vad lite sol och värme kan göra en lycklig.
Snart ser det ut så här.

16 reaktioner till “Takdropp och plus grader

 1. Hoppas du får rätt, och inte istiden kommer till vårt land. Vi har haft årets varmaste dag idag, med -3,8 grader, men ingen sol alls. Så att vi skulle få sådana fina blommor snart, kan man bara drömma om.
  Svante.

  Gillad av 1 person

 2. –Än är det vinter kvar, säger mor. Vi har mycket snö och inte mig emot, men det brukar gå fort när det börjar tina och droppa. Penséer och narcisser ska väl i kruka snart ändå, de tål lite kyla. Jättefina bilder på hur du vill ha det, haha! Låter mysigt värre med fika på altanen! Vilken urläcker tupp du har.

  Gilla

   1. Ibland hittar men precis det där som man bara måste slå till på. Jag har en påskhare i gjutjärn som jag är så förtjust i.

    Gillad av 1 person

 3. Visst är det underbart. Solen skiner, fåglarna kvittrar, snön droppar från taken och själen mår så bra. Skönt slippa behöva gnälla om frysgrader och snöstormar.

  Gillad av 1 person

 4. Hmm takdroppet och fågelsången har vi inte fått ännu men jag blir verkligen sugen på både vår och påsk när jag ser dina bilder.. (Håller tummarna för dig idag) och det är ju internationella kvinnodagen idag också så det är din dag på flera sätt.. Minton får finna sig i att komma i andra hand idag.. stor kram till dig..

  Gilla

  1. Dtakdroppet har ersatts av snö i mängder. Minton skall vara hos sin flickvän och busa. Skall snart iväg och är lite nervös trots att jag har gjort det tidigare.
   Tack för att dubtänker på mej.
   Kramar från oss.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s