15 reaktioner till “Den 19.3 2017

 1. vad skönt det ser ut och mysigt jag längtar verkligen dit nu.. Ska ta och påsk pynta lite hemma i veckan så känns det nog som lite vår trots snön ute..

  Gilla

  1. Åker in till Växjö i helgen och köper lite gula blommor för köksfönstret. Kanske några penseer för dom tål några minusgrader.

   Gilla

 2. Det är skillnad det. Här finns bara frusna människor ute. Barmark finns bara intill husgrunder, och bara någon decimeter, i söderlägen.
  Svante

  Gillad av 1 person

 3. Ja, det är så olika från år till år. Här i södra Finland är det ändå normalt med både snö och istäcken i mars – våren kommer på allvar först i mitten av april – är det varmt nån dag i slutet av mars brukar det ändå sluta med ”takatalvi” som man säger på finska, det vill säga att det ändå kommer snö i april 🙂

  Gilla

 4. Vackra vårbilder! Nu har det börjat titta upp en del även i andra rabatter än den i söder, kejsarkronan såg jag idag och den brukar komma upp snabbt när den väl börjat. Men krokusställena har mycket snö än.

  Gilla

  1. Det har varit plus grader några dagar och krokusen mot söderväggen börjar får färg. Såg att löjtnantshjärtan visade en liten blek knopp så blir det kallt får jag täcka över något.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s