Efter regnet

Efter några dagars regn och lite sol på eftermiddagen så börjar det bli grönt i trädgården.
Rhododendron knopparna brister snart ut och det är så ljuvligt. Såg att funkian också sticker upp ur jorden.
En favorit ros som jag äntligen hittade 2017 har klarat vintern och är så fin. Namn Ghislain de Feligonde

16 reaktioner till “Efter regnet

 1. Härligt! Din trädgård har kommit långt! Har också Gislande de Feligonde – den fryser ned varje vinter här, men på något sett blommar den alltid igen efter ett tag. En favorit 🌱☺

  Gillad av 1 person

 2. Roligt att se hur långt andras trädgårdar har kommit. Du har fått till fina bilder. Hit har det regn du hade kommit, och SMHI hotar med att det kan bli snö under natten. Tur jag har vinterdäcken kvar på bilen.
  Svante

  Gillad av 1 person

 3. Så fina bildbevis på vårens ankomst hos dig. Måste vara ljuvligt med en egen trädgård, speciellt när den vaknar till liv.

  Gilla

  1. Ja det är ett måste för mej. Har en lite lägenhet och trädgården är ca 30 kvm precis vad jag orkar med. Denna tiden är bäst och i år är det dags för lite omplanteringar. Vissa växter har blivit för stora och skall delas. Lite nytt vill jag också ha så det blir en tur till Växjö i helgen. Tänk om det jag kunde ha några av dom underbara blommor du visat.
   Puss till Fanny

   Gilla

 4. Ghislain de Feligonde har jag haft en gång på ett annat ställe där jag bodde.Makalöst vacker ros. Roligt att den klarat den hårda vintern. Trevlig helg med Minton!

  Gillad av 1 person

 5. Härliga bilder! Visst är det ljuvligt nu när växterna vaknar och visar att de kommer att glädja med sina blommor i år igen 🙂
  Vi har samma favoritros – helt underbara blommor! Vilken fin bronsskulptur du har – så söt!

  Gilla

 6. Vad härligt allt det vi väntat på är här.. Många träd har börjat bli gröna här men det är mest på björkarna.. men körsbärsträden slår ut nu.ser så vackert ut ska försöka fota lite av det den här helgen.. Minton ligger väl ute i din trädgård och njuter på dagarna nu.. hoppas ni får en riktigt skön hel..kram!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s