Sommar

Nu är  träd och buskar gröna och äppelträden blommar. Det har varit ca 27 grader för 5 dagen i följd. Rhododendrons blommor vissnar efter en dag och syrenerna som brukar blomma en bit in i juni är i full blom. Den. lilla hyresgästen fick också vara med

16 reaktioner till “Sommar

 1. Visst är det härligt med värmen! Klart att det kan kännas som lite FÖR mycket men det är inte många dagar om året vi har så här varmt och fint.
  Man får söka sig till skuggan om man har det jobbigt.
  Fina bilder! Fastän spindlar inte är mina favoriter 😀

  Gilla

 2. Ljuvliga försommarbilder! Nog har värmen räckt till de senaste dagarna och det kan ju vara skönt, men synd bara att allt blommar över så fort.

  Gilla

 3. Underbara bilder från din trädgård! Härligt väder, men tyvärr blommar allt över väldigt fort i värmen. Jag gillar din hyresgäst!
  Önskar dig en fin dag!

  Gillad av 1 person

 4. Mina Syrener har inte fått fram blad, än mindre knopp, de kommer nog lagom till kylan kommer tillbaka. Fina bilder fick du, och jag gillar din hyresgäst också.
  Svante

  Gillad av 1 person

 5. Varmare där än här på Malta just nu. Härliga bilder från din ljuvliga trädgård, det måste hända en hel del nu när värmen kom så fort. Fin bild på din söta hyregäst!

  Gilla

 6. Vilken fantastisk trädgård du har. Svårt att tro att du kan få plats med allt detta vackra på bara 25 kvm, kräver öga för vad som passar ihop och gröna fingrar. Hoppas du hinner få njuta av allt innan det blommat över, allt går så fort just nu med denna högsommarvärme. 🙂

  Gilla

  1. Tyvärr försvinner blommorna på 1-2 dagar. Tur jag är pensionär så det blir lite njutning. Purpurapeln brukar blomma 1 vecka men efter 2 dagar är blommorna bleka och på väg att vissna.
   Älskar växter så min lilla trädgård är perfekt den orkar jag med trots värk och orörliga leder. Livskvalitet. 🙂

   Gilla

 7. Du har det så fint Anki.. jag har gjort allt på min balkong nu utom blommor är lite sen med dom det måste erkännas men man blev lite tagen på sängen nu känns det som lättviktsdunjacka ena dagen och full sommar nästa.. Jag letar dessutom efter nya parasoller och eventuellt nya möbler men får se hur det blir.. Du och Minton har det säkert underbart i er trädgård nu.. ha en riktigt skön dag nu jag har solen i ryggen just nu och fåglarna kvittrar för fullt..
  Kram..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s