Lite blandat

Några bilder med vattendroppar efter kvällsvattningen. Fågelbadet som brukar stå under en buske så fåglarna snabbt kan gömma sej där. Och trädgårdens kung som blev lite suddig och en av hans gropar för varma dagar.

13 reaktioner till “Lite blandat

 1. Ja, så gör min hund (Fizz) också. Vi brukar prata med en granne varje dag. Där har han grävt en grop tätt mot huset. Grannen och jag sitter på trappan och Fizz ligger i gropen 😀
  Härligt att se vattendroppar. Man har nästan glömt hur sådana ser ut. Jättefina bilder!

  Gilla

  1. Regn skulle vara underbart men det ser inte ut att komma något. Nu har temerature gått ner till +8 och det känns kyligt. Igår var det 18 och kvällen innan 27.

   Gillad av 1 person

 2. Fina bilder … ser så friskt och fint ut med vattendropparna! Jag gillar Mintons ansiktsuttryck – han ser så karsk och självmedveten ut 🙂
  Den dubbla nävan … såå läcker!
  Ha en fin Nationaldag!

  Gilla

  1. Tänk om det varit regndroppar. Minton kan se väldigt tuff ut. Den dubbla nävan letade jag efter i många år innan jag hittade den.
   Hoppas du får en trevlig dag.

   Gillad av 1 person

 3. Du har fått till fina bilder på din trädgård, hoppas du inte fick minusgrader under natten.
  Svante

  Gilla

 4. Fräscht ser det ute med vattendropparna på stjärnögat och alunroten. Vilket fint och praktiskt fågelbad du har! En dubbel näva har jag nog aldrig sett, vad heter den? Jättefina bilder!

  Gilla

  1. Den dubbla nävan G. Pratense (ängsnäva) Plenum Caerulum och Plenum Violaceum. Dessa är sterila och har inget svenskt namn. Nävor är mina favoriter så jag letar udda sorter och brukar köpa på nätet.
   Men nu behövs vatten uppifrån istället för mina tappra försök med vattenkanna.
   Ha en bra dag.

   Gilla

 5. Minton ser verkligen ut som om han äger stället en liten kung 👑 Vi fick regn ☔ igår märkte det inte ens men när jag gick ut på balkongen innan läggdags var det stora pölar överallt.. Idag skiner solen och det är behagligt och skönt ute. Hoppas ni får en riktigt fin och mysig helg nu…

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s