Lite lite regn

Det har kommit ca 4 mm regn de senaste två nätterna. Luften är betydligt bättre mindre pollen och högre luftfuktighet. Nu mår Minton bättre och det är så skönt.

13 reaktioner till “Lite lite regn

  1. Ja det är det men blommorna är små p.g.a. torkan. Jag har skyddat den för solen när det var så varmt för blommorna brändes. Det är en av mina favoriter också.

   Gillad av 1 person

 1. Skönt med svalare, och fuktigare luft, Här har temperaturen inte kommit över 18 grader på hela dagen, och det har blåst kring 13 m/s. Myggfritt vid gräsklippning idag.
  Svante

  Gillad av 1 person

 2. The last rose is beautiful and not small at all.It’s one of my favorite colors. 😉
  The garden needs rain but it should not fall too hard.

  Gilla

 3. Vackra blommor igen och vad skönt att Minton mår bättre måste vara jobbigt med alls päls när det blir så hett.. Begriper inte vad det är med min dator det står bara laddar där gilla knappen ska vara sen händer det inget mer fattar inte vad det är för fel jag blir så less på datakrångel.. med mobilen går det att se gillar så får göra det med den istället senare.. Kram!!

  Gillad av 1 person

 4. Så skönt med lite regn, det har inte kommit många droppar hos oss. Vilken vacker ros! Mina rosor blommar som bara den, de verkar trivas i värmen.

  Gilla

  1. Ja rosor älskar värme. Det är Ghislaine de Feligonde som ändrar färg från aprikos knopp till vit efter någon dag. Har några som ännu inte blommar och det finns massor med knoppar.
   Ha en bra dag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s