Trädgården

Lite fräschar i trädgården efter det lilla regnet och svalkan. Fick besök av en videsvärmare i år också. En näva och lilla dammen.

17 reaktioner till “Trädgården

 1. Det var ingen dålig Fjäril av något slag. Hittar ingen liknande i min bok. Alldeles torrt har du inte, du har ju vatten i en damm.
  Svante

  Gilla

   1. Den finns inte i min bok Våra Insekter, men allt kan ju inte få rum i en bok.
    Svante

    Gilla

   2. Fick hjälp av någon på bloggen när jag såg den första gången. Deras larv är stor och grön och den har jag också haft med.

    Gilla

   3. Det är inte lätt att känna till alla insekter, som finns. Det är bara en man kan vara säker på, och det är Myggen, och nu finns de i överflöd.
    Svante

    Gillad av 1 person

 2. Ok. Idag gick det. Märkligt. Vad roligt att du fick besök av videsvärmaren igen. Jag ska nog handla lite nävor, jag har bara några blodnävor kvar, vet inte vart de andra har tagit vägen.

  Gillad av 1 person

 3. Vad fint 👍 du har det Anki, Det är väl nackdelen med att bo i lägenhet och bara ha en balkong.. Man får inte ha någonting som drar till sig exempelvis fåglar, dom skräpar ner för mycket och grannarna klagar, och det kan man ju förstå. Men lite blommor 💐 har jag nu i alla fall.. Kram Nicki

  Gillad av 1 person

 4. Tycker också om lilla dammen. Så fin den är! Vilken tur du har att videsvärmaren kom förbi. Det är två år sedan att jag har sett en ur den familjen. Fina bilder! Här har det regnat ganska bra de sista dagarna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s