19 reaktioner till “Trädgården juni-juli 2017

 1. Jättefin liten trädgård du har. Vad är det för träd med vita blommor? Vi har ungefär en likadan trädgård. Storleken på det trädet skulle passa därför frågar jag.

  Gilla

  1. Det är en japansk pil salix integra flamingo. Det vita är inte blommor utan nya blad som blir vita och lite rosa. Det är väldigt vackert. I år har det inta varit dessa färger och nu börjar det vissna. Hoppas det kommer igen.

   Gillad av 1 person

 2. När jag tittar på min gräsmatta, önskar jag att den inte var större än din. Min gräsmatta har vuxit upp till 45 cm på sina ställen, på 14 dagar. Jag hade inte bensin hemma för att klippa mer än en tiondel av den idag.
  Svante

  Gilla

   1. Trots torkan växer den hos mig, och i år växer den ojämnt. På vissa ställen har den lyckats komma upp till 40 cm på de här 14 dagarna.
    Svante

    Gillad av 1 person

 3. Så härligt fin och blomstrande din trädgård var 2017! Kan tänka mig hur gult det är nu. Jag själv kämpar med mina krukor i trädgården så de i alla fall får blomma men man märker att blommorna ändå inte mår bra i värmen. Resten av trädgården är helt vissen. Får väl göra som du, plocka fram något från tidigare somrar och titta på hur fint det ”kunde” ha varit.

  Gillad av 1 person

 4. Förstår mycket väl att du saknar blommor och grönt. Jag har varit i skogen för två dagar sedan. Det blev inga bilder alls. Man blir deppig bara. Din lilla trädgård är så fin. Är nästan lite avundsjuk 😀 Fizz hälsar Minton!

  Gilla

   1. Samma här. Han är också trött och går inte långt. När han har gjort allt (och det gör han fort) sätter han sig ner, tittar på mig och så går han tillbaka hem.

    Gilla

 5. Det ser så underbart och fint ut Anki.. Önskar det kändes fint också för du har väl lika varmt och kladdigt hos dig..Men bilderna är verkligen något att sitta och njuta av till vintern när vi har snöstorm utanför fönstret..kram…

  Gillad av 1 person

  1. Dessa bilder ät från 2017 och jag njuter av dom och andra bilder från några år tillbaka. Det är HETT som i h….et. Skall åka till sjön och bada och besöka ICA sen är jag genomfrusen. Var rädd om dej i värmen
   Puss från Minton

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s