20 reaktioner till “Kvälls moln

 1. Vilken härlig grå himmel och vet du vad? Vi har något liknande idag känns gudomligt skönt att slippa solen och ute + 25.. 🙂 Janne hade roligt idag, jag stod och ropade från balkongen att jäklar vad kallt det är idag vad skönt.. Han menade på att kallar man +25 för kallt vad är man då van vid.. Men faktum är att det känns kallt ha ha och bara +27 inne idag bara att njuta innan det förhatliga +30 dyker upp igen.. kram till dig och Prinsen… // Nicki

  Gilla

  1. Vaknade 05.45 och undrade vad det var för konstigt ljud. Gick upp och det regnade skööönt. Bara 24 grader nu NJUTER för snart kommer sol helvetet igen och det blir säkert 30 grader nästa vecka.😁

   Gilla

 2. Samma moln passerar här sedan i förrgår men ingenting händer. Ändå är det normala temperaturer nu. I morse 15 grader. Man blir glad som ett barn när man går första hundpromenaden.

  Gilla

   1. Jag har klarat värmen bra, har haft både fläkt och svala utrymmen att ta till. Och på torpet finns en å att flyta omkring i. Hade varit värre om man hade behövt vistas i stadsmiljö. Hur har det gått för dig?

    Gilla

   2. Lyckliga du. Har inte mått så bra med 27 grader i lägenheten och 30 i skuggan. Men det är bara att gilla läget och vila. Nu är 17 och det är underbart.
    Kram

    Gilla

   3. Jag är förvånad själv att jag har klarat det så bra, fick ju solsting en gång i tiden. Några av dagarna, de med hög luftfuktighet var jobbiga. Hoppas att du mår bättre nu.
    Kram

    Gillad av 1 person

 3. Fina molnformationer med ett härligt ljus!
  Regn är inget jag längtar efter precis men kan förstå att det kan ha blivit lite för mycket denna förunderliga sommar som ni haft däruppe i norr ☀

  Gillad av 1 person

  1. Ja det hat regnat lite i veckan och varit behgliga 20 grader. Men idag är värmen tillbaka och även den kvalmiga luften.
   Kramar från småland.
   🌞

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s