20 reaktioner till “Regnbåge

 1. Så fina bilder. Regnbågar älskar alla. Vet någon av våra bloggvänner som kommer att gilla Mintons vattenskål. Den är jättefin! Fizz vill gå långa promenader igen. 18 grader idag var alldeles lagom, tyckte han.

  Gilla

  1. Ja nu är det skönt och Minton vill också gå lite längre. Vi har haft regn men det är inga problem. Carita kommer att jubla när hon ser vattenskålen som är inköpt i Helsingfors.
   Ha en skön måndag.

   Gillad av 1 person

 2. Jättefina bilder och regnbågens färger, så vackra! Klart att Minton ska ha en vattenskål med en fin muminfigur. När Fanny tittar ner i sin vattenskål ser hon en glad hund som leker med tuggben 😀
  Puss till Minton, nu känns det väl skönare att vara ute när det blivit lite svalare 🐾🐾 🐕 💖

  Gilla

 3. Vilken vacker regnbåge 🙂 sådana är vi verkligen inte bortskämda med denna sommar..jag brukar hinna fotografera några varje år men i år ingenting så får nöja mig med att beundra din .. Dom regnvåta bladen ser så fina ut och dom gröna fläckarna på gräsmattan har dykt upp här också.. Tummen upp för Mintons vattenskål Mumin är favoriter hos mig.. kram på er båda och ha en sval skön dag…

  Gilla

 4. Tänk att man alltid blir så barnsligt förtjust när man får syn på en regnbåge – men förstås speciellt efter den torka som varit. Ni verkar ha haft extra torrt hos er. Fräscha bilder med regndroppar på och det där speciella ljuset som en regnbåge skapar. Jag märkte tyvärr att regnet inte var så roligt för min kropp, har varit otroligt värkig den senaste veckan. Men grönt och fint är det överallt hos oss nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s