13 reaktioner till “Dörrar från Österlen

 1. Härlig bildserie! Kul att du tog mig på orden och visar dina dörrfynd! Visst är det något alldeles speciellt med dörrar – så kul att vi tycks gilla dem både du och jag 🙂
  Mina dörrar kommer snart också 🙂
  Ha en fin lördag!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Hej igen och här! Jag svarar ju inte på frågor i den kategoriserien. 🙂
  Det är det som är så kul och spännande. Att läsa böckerna kronologiskt och inte låta det vänta ett år mellan varje bok. Samtidigt föra anteckningar och ordna upp saker ex. kronologiskt. Det som ALLA författare måste göra om de bestämt sig för att skriva en lång serie. 🙂 Göra ett kartotek som är vattentätt. 😉 Det är väl inom gränserna att skippa hunden efter första boken och börja med mer intressanta Vincent i andra och i resten av volymerna. 🙂 Men för den som minns undrar man kanske om det är en hund begraven. 🙂 Det som är mer intressant att jag ”gratis” fick vilket år som serien startar. Precis som med Wallanderserien, som kanske inte var tänkt att bli en serie är det jättekul att leka detektiv och jämföra åldrar och tidslinjen överlag.
  Kram från ett snöigt Visby

  Gilla

  1. 😁😁 tänk att jag missat hunden i första boken. Jag har precic läst om den men inget minne av någon hund förutom den som blev dödad. Börjar bli väldigt glömsk eller har för mycket att tänka på.
   Ha en bra dag önskar vi

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s