25 reaktioner till “Vårblommor

 1. Vad fint det ser ut längtar verkligen efter vår nu…

  Nu får du samma text av mig som jag skrev hos Kristallina…

  Nu är jag riktigt arg på facebook.. Idag fick jag veta att någon på facebook har anmält mina inlägg från bloggen wordpress som olämpliga.. resultat alla mina inlägg från min blogg är borttagna jag har bara kvar bilder jag laddat upp eller saker jag delat jag kan inte för mitt liv begripa vad som är olämpligt med mina fotografier…

  Om du går till min blogg klicka på facebook knappen så står det så här..

  ””Ditt meddelande kunde inte skickas på grund av att det innehåller material som andra på Facebook har anmält som olämpligt””

  Jag är förbannad nu detsamma har hänt Carita…
  Hittar ingenstans att kontakta facebook heller för jag vill veta vad tusan det är som är olämpligt..

  Gissa om jag ska ta bort vänner nu .. Jag har ju bara sidan öppen för vänner alltså är det någon av dom som anmält mig eller kan folk som inte kan se min sida anmäla mig för något..

  Blir det ingen ordning på detta så tar jag bort facebook för detta är sjukt ..
  Hoppas i alla fall du får en fin helg Kram Nicki

  ..

  Gilla

  1. Någon hade delat ditt inlägg från butiken med soffan och tavlan som jag gillade. De har använt mitt namn på delningen. Sedan fick jag samma meddelande som du från facebook. Känns väldigt obehagligt. Har även fått konstiga inlägg . Hoppas det rättar till sej
   Kramar från oss.
   💕

   Gillad av 1 person

   1. Men fy vad obehagligt jag trodde att det var du som delat.. sjukt är det i alla fall för det är mina egna foton.. carita har också fått sina inlägg borttagna.. jag ska verkligen plocka bort vänner speciellt dom som aldrig säger något.. har plockat bort många redan.. kram till dig och minton säg till om du upptäcker eller ser något.. såg något annat nu på alla mina fb knappar under mina inlägg står det nu 0 besök sjukt..

    Gilla

 2. Så härligt att se. De dubbla, som jag aldrig har sett, är underbara. De är ju helt fyllda med blad. Nu är der mars. Hoppas verkligen att det blir vår nu. Ha en trevlig helg med Minton!

  Gilla

 3. Så härliga vårbilder, du har så mycket som blommar redan hos dig! De är jättefina de där dubbla snödropparna! Är det svalört som sällskapar med krokusarna? Hos mig har jag sett en liten krokus visa färg, de andra är bara som små spjut ännu.

  Gilla

  1. Du får hia dej litta. Vintern har kommit tillbaka med minus på nätterna och snöblandat regn. Vår blommorna väntar på sol och lite varmare väder. Det gör jag och Minton också.
   Kramar från oss.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s