April väder

Snö en morgon när vi skull gå ut. Men den försvann efter några timmar Temperaturen har tyvärr inte blivit bättre. Minusgrader på nätterna och några plus på dagen. Det skall bli varmare nästa vecka så det hoppas jag.

18 reaktioner till “April väder

 1. Hoppas alla dina fina blommor klarar av köldknäpprna..Vi har inte sådär jättemycket ännu lite tur i oturen kan man säga, hoppas vi får en fin helg nu i alla fall..kram till dig och Minton..

  Gilla

 2. Du har en vacker trädgård med så många fina blommor. De verkar tåliga och klarar säkert kylan. Förhoppningsvis är det här slutet på vintern, nu väntar vårvärmen och därefter den långa sommaren 🌼 ☀️

  Gilla

 3. Vilket fint påskträd och så många fina blommande växter du ha redan. Häromnatten var det så kallt att min man lyfte in fyra blomkrukor och en ampel, utan att jag hade bett honom. Det var nog bra. Men nu är det bara enstaka minusgrader så penséer och narcisser tål det. Det blir sakta varmare, idag satt jag ute utan jacka.

  Gilla

  1. Var på en påskresa till Tyskland för några år sedan och alla trädgårdar hade ägg i buskar och små träd. Tyckte det var finare än fjädrar .
   Önskar en fin helg

   Gilla

   1. Vad roligt med ägg i träden. Det slår mig att mina små ägg är från Tyskland, fick dem av min tysksvenska väninna. Jag hängde dem inne i grenar som jag klippt av syrenen, de var lite i vägen. Tack detsamma Anki!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s