Min lilla trädgård

Har försökt ta lite bilder på min pytte lilla trädgård. Några nävor kom också med.

Den dubbla blå är min favorit. Skall komma en dubbel vit som jag planterade i fjor.

25 reaktioner till “Min lilla trädgård

 1. En pytteliten trädgård är guld värt i jämförelse med ingen trädgår alls. Fast så liten är den väl inte, 30 kvm skulle jag gärna ha. Jättefina bilder och härligt att det blommar så mycket och extrafint har du det med alla dina dekorationer. De gillar jag mycket. Önskar en fin helg från mig på Malta och Fanny sänder en puss till Minton 🙂

  Gilla

 2. Så mysigt det ser ut i din lilla trädgård! Gillar dina figurer och dekorationer! Den dubbla blå nävan skapade just ett habegär! Ska kika efter den och den vita på plantskolan nästa gång 🙂
  Kramar

  Gilla

  1. Har skickat efter mina på Odla.nu och den heter plenum och den vitaängsnäva Laura.
   Figurerna har jag målat själv. En del är i betong och andra i formgjuten keramik.
   Ha en skön helg

   Gillad av 1 person

 3. Jag gick på en Blomstertur på Stora Karlsö igår och då fick jag se många olika sorters pyttesmå nävor. Det är väldigt gott om dem i år efter förra årets torka.
  Din trädgård ser ju jättefin ut och nog är det skönt att det inte är så stort. Jag har inte många kvadratmeter, men det alldeles tillräckligt för mig.
  Ha en fin pingshelg!
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

  1. Letade länge innan jag hittade den. Skickade efter den på Odla.nu och den heter plenum. Är förtjust i nävor och så trivs dom i min trädgård.

   Gilla

 4. Here is a nice little garden where the little characters, which you realize yourself, are well suited to decorate.The double blue flower is very pretty, you have good taste.
  Good weekend. Hugs

  Gilla

   1. Ja det känns bra. Läste Marie Jungsteds senaste Jag ser dej och blev besviken. Historien känndes tunn och den var rörig. Skall läsa om den till hösten så kanske jag tycker den är bättre.
    Kram

    Gilla

 5. Men så konstigt, det här inlägget har jag inte sett i läsaren. Nåja, nu är jag här och tittar på din fina trädgård. Försöker förställa mig 30 kvadrat – och det är ju som mitt vardagsrum, där skulle förstås en massa blommor rymmas, haha. Du har utnyttjat ditt utrymme kreativt så att det har blivit en vacker oas, inte bara en tom gräsmatta med lite blommande kanter. Jättefint! Nävor måste jag skaffa mig fler av!

  Gilla

  1. Tack det har tagit 12 år och massor med arbete. När jag flyttade hit var det bara gräs. Tycker absolut du skall ha nävor för dom är lättskötta och blommar länge. Alunrot är en annan favorit som har spännande blad.
   Ha en fin kväll

   Gilla

 6. Alunroten tvekar hos mig, men igår besökte jag föräldragraven och där stortrivdes de två plantorna jag hade planterat, så stora och frodiga och i blom. Jag har blodnäva och någon annan liten som jag glömt namnet på men på torpet finns vilda nävor. Ska skaffa fler när jag orkar. Du kan vara stolt över resultatet av ditt arbete med din trädgård, förstår att det tar tid att göra allt själv. Men med envishet och tålamod har du nått målet och ordnat en vacker fridfull trädgård.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s