Lite blommor från trädgården

Idag har vi fått lite regn och svalare det tycker växterna om. Igår +34 och nu +15 så det är lite skillnad. Minton mår mycket bättre och även jag.   Dom har lovat regn några dagar så det hoppas vi på. Inte roligt med gul gräsmatta och slokande växter.

15 reaktioner till “Lite blommor från trädgården

 1. Jättefina bilder, på fina blommor. Ett tag var det +19 grader, sedan en åskknall alldeles i närheten, nu vräker regnet ner tillsammans med blåst, temperaturen sjönk snabbt till +10 grader, och åskan upphörde.
  Svante

  Gillad av 1 person

 2. Nyss kom det välbehövliga regnet även hos oss, som en riktig stormskur, häftigt.
  Så fin bildserie på allt som blommar och doftar hos dig. Taklökens blommor är mäktiga, som konstverk. Ett bladhjärta har du lyckats hitta också, det måste betyda något.

  Gilla

 3. Så fina bilder från din trädgård! Jag går också och väntar på regn och hoppas att det kommer lite i morgon, så i kväll struntar jag i vattningen.
  Kram, Ingrid

  Gilla

 4. Här har det regnat rätt rejält idag, och blåsigt värre, men det är rätt skönt, tycker jag 🙂 Åhh, va många fina blommor du har i din trädgård, härligt att dom har fått lite regn. Taklöken är fantastiskt vacker. Fina bilder. Ha en fortsatt trevlig kväll, kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s