Söndag i trädgården

En fin sommardag med 22 grader och sol. Lite pysslande i rabatter och bland sommar blommorna. Vad är det för frö som ligger på trähyllan?

 

11 reaktioner till “Söndag i trädgården

 1. Tvestjärtar har jag inte sett sedan jag växte upp i Mälarhöjden, och då fanns de i massor. Sedan jag flyttade hemifrån har de inte visat sig. Trivsamma bilder.
  Svante

  Gilla

 2. ingen aning vad det är för frön … men bilderna är fina i alla fall! Höstanemoner har jag haft, men i år har jag inte sett till dem!
  Kram

  Gilla

 3. Jag älskar dina foton från din trädgård, dom är så vackra, tvestjärtar jag har inte sett några sådana på väldigt länge, dina frön har inte en aning om vad det är, jag är dålig på sånt, hoppas du och Minton får en fin vecka nu kram Nicki 👍

  Gillad av 1 person

  1. Då har jag lärt mig något igen 😊 undrar var jag hade ögonen förut för nu såg jag getingen och äpplet, 🍎 🐝 vad fint fångat av dig 👍 kram!!

   Gilla

 4. Fin sensommarserie med höstanemon, geting, frön och tvestjärt, d.v.s. det som hör årstiden till. Getingarna får du fixa en getingfälla till, de fungerar bra. Tvestjärtar hade jag i massor under mina rosenskäror. Jag fastnar för bilden med fröna på den grå brädan, vackert!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s