26 reaktioner till “Minton på begäran

 1. Hej! tack snälla för att jag fick kika på din pälskling! Pekingese har jag inte träffat på många herrans år och då också bara enstaka gånger. Han är jättefin och ser stolt och klok ut!

  Gillad av 1 person

   1. Hej prinsen mår bra och jag är på bättringsvägen. Fick njurbäckensinflammation med sänka på 90 och 39 graders feber så det har varit lite jobbig. Men nu är det mycket bättre.
    Kramar från oss

    Gilla

   1. Nu är jag på benen igen. Fick njurbäckensinflammation med sänka på 90 och 39 graders feber. Har varit på två utbildningar för att lära mej räkna kolhydrater på maten och det känns lite jobbigt men jag lär mej. PÅ onsdag den 9 gäller det mej oj vad många prylar.
    Tack för att du kom ihåg den värmde.
    Kramar

    Gilla

 2. Verkligen fina bilder på gulleplutten, så fin Läser att du varit ordentligt sjuk, hoppas att du mår bättre nu. Låter dramatiskt med njurbäckeninflammation, kan tro att det tar tid att komma igen.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Det är inte kul men det var lite lättare än senast. Då blev jag hastigt jätte sjuk och var medvetslös när kom till sjukhuset. 491 i sänka och 55 i socker. Har tydligen känsliga njurar.
   Kramar från oss.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s