14 reaktioner till “7:e december

  1. Ja det har blivit många. Förr var jag på 2-4 julmaknader för hantverk men numera blir det inget. Porlinet köper jag vitt och målar med spciell färg. Sedan bränns figuren i 800 grader och det bruka bli ca 3 bränningar innan den är klar. Keramiken är lättare för den skall endast förslutas med en speciell lack.
   Kram

   Gillad av 1 person

   1. Skickde innan jag var klar. Porslin går inte att köpa eller bränna längre. Form gjuten keramik är lättare och numera finns även betong tomtar.
    Kram

    Gilla

 1. …och sötast var nog grisen! Vi har haft en samling med porslinstomtar till salu på loppis, det är WWF:s samling årstomtar med olika designer varje år. Nu är det inte många kvar…Kram

  Gillad av 1 person

 2. Lika söta som fruarna, önskar jag kunde göra lika mycket fint som du gör, igår när jag var i ett inne centrum så var det en typ marknad där, det satt kvinnor vid olika bord och sålde saker som dom gjort själva, så fina saker allt från tomtar till stickade vantar och sockor till smycken, då tänkte jag på dig 🙂 Ha en fin andra advent nu och ge Minton en puss..kram!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s