13 reaktioner till “10: december

  1. Härliga tomtar, gillade speciellt både skäggen och byxorna! Brunkål har jag aldrig smakat, vilken kål använder man för att göra den? Röd, vit eller grön?

    Gilla

    1. Brunkål görs av vitkål som jag bryner i ugnen med lite sirap och sedan kokar med buljong kryddar med ättika, socker och sirap. Tillhör ett skånskt julbord.
      Kram

      Gilla

Lämna ett svar till Anita Avbryt svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s