20200202

Idag har solen visat sej hela dagen men vindarna är kalla. Har lugnt och sol på altanen så det blev en fika. Liten koll i trädgården och de ljuslila krokusen håller på att slå ut samt stora bladknoppar på rosorna. Minton har njutit på sin utsiktsplats en lång stund sen slocknade han i sängen.

13 reaktioner till “20200202

 1. vi hade också en solig dag … men med kalla vindar. Härligt för Minton att kunna vara ut och hålla koll – klart han behöver ta sig en tupplur sen.
  Ha en fin start på veckan!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Åhh.. vad härligt med sol och vackra krokusar. Fina Minton somnar sött efter att ha nosat runt bland allt spännande som händer nu i trädgården.
  Kram och Puss till Minton.

  Gillad av 1 person

 3. Först kommer krokusknoppar, sedan snön! TYPISKT, men det klarar dom, o snön är blöt och ger vätska. Även en vinterälskare som jag börjar tycka att det vore lika bra att hoppa över årets usla vinter och ta ett kliv fram mot vår direkt. Kramen

  Gillad av 1 person

 4. Jag såg datumet på ditt inlägg och tänkte att oj, jag måste också göra ett inlägg för att få det så. Men det blev inte av. Det är lite häftigt med korkusarna som har hunnit så långt. Jag har tre snödroppar och igår låg de ner mot marken, i kylan som kom.
  Härligt för Minton att kunna njuta i solen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s