Gråväder

Efter en solig fredag återgick vädret till den vanliga grå  och lätt duggregn. Vi gick en längre promenad på gamla järnvägen som är omgjord till gångväg och inte fylld av vatten. Det är mycket vatten överallt och och mossklädda träd.

11 reaktioner till “Gråväder

 1. Du har vatten i ditt närområde, så det dröjer nog innan det blir torka hos dig. Hos mig regnade det inte ett dugg idag, och det har kommit så lite snö, att det blir svårt att fylla kraftverksdammarna i år.
  Svante

  Gilla

   1. Vi ska få lite av ert regn i morgon 10 mm skriver SMHI, så det blir säkert halt, då vägarna har minusgrader. Ingen idé att åka någonstans förrän Swedbank ordnat till sitt internet, så det kan gärna vara halt, och blött.
    Svante

    Gillad av 1 person

 2. Det är likadant här också, grått igen, men du fick en härlig promenad i det gråa vädret, bra när dom gör om gamla järnvägsspår till gångvägar 🙂 Fina bilder från promenaden! Trevlig lördagskväll!

  Gillad av 1 person

 3. Fina bilder blev det ändå! Samma väder här, både igår och idag – uppehåll just nu, men regn är visst på väg. Här är grundvattnet fortfarande under normalt, men med allt regnande så borde det väl bli ändring på det.
  Ha en fin söndag!
  Kram

  Gillad av 1 person

 4. Blött och mossigt, det är nog vad den här vintern har haft med sig i bagaget. Men här har solen skinit i många dagar nu och vädret är krispigt och kallt. Dick ingen snö.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s