Vårbruk

Helgen har varit fantastisk med sol och blå himmel. Vi har gått långa promenader och njutit av fågelsång och sol.
P1040470 (2)

Jag har rensat i rabatterna och klippt gräset som var väldigt högt. Börjat städa altanen och plockat ut lite möbler och prydnader i rabatterna

Minton låg och tittade när jag jobbade.

17 reaktioner till “Vårbruk

 1. Fick du ingen hjälp av hunden? När jag var barn hade vi en Tax, och honom fick vi hjälp av när det gällde att ta bort stubbar, det var bara att säga Råtta, och krafsa lite i jorden kring stubben. Efter någon timme var det bara att gå dit med sågen, och såga av rötterna.
  Svante

  Gillad av 2 personer

 2. Fina Minton, en flitig fantastisk matte 🌸 och helt underbara bilder. Precis vad som behövs just nu, små guldkorn i vardagen.
  Var rädda om varandra. Kramar från oss på Malta!! 🐕🙋

  Gilla

 3. Härligt … och såå fina vårbilder! Minton har det bra där han ligger och håller koll på dig!
  Sol här också, men isande kallt fortfarande! vårbruket får vänta lite, men idag ska jag ta mig i kragen och börja städa i växthuset.
  Ha det gott!
  Kramar

  Gillad av 1 person

  1. Han gräver gärna små hål i rabatterna men det tycker jag inte om. Ja nu får vi försöka njuta av det som är mindre farligt.
   Kramar från oss

   Gilla

 4. Så härligt det låter. Här är ännu för kallt för utomhusarbete, men de skall bi bättre senare i veckan. Då ska vi ta ut trädgårdsmöblerna, gräva upp rabatter och rensa. Minton är bedårande där han ligger och kollar.
  Hoppas veckan blir bra och att du kan fortsätta med vårbruket.

  Gillad av 1 person

 5. Det låter underbart med vårbruk. Hos oss blåser det kallt så rabatterna får vänta lite, det är minusgrader på nätterna. Jättefina bilder både på blommorna och på Minton!
  Sköt om dig!
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. När jag tittar på första fotot på fina Minton kan man luras att tro att det är höst, alla vissna löv som ligger på vägen! Dessutom höll jag på att läsa ”sol och bad” haha, men det var väl lite tidigt ännu…. Vårbruk ja, tror jag ska handla påskliljor i kruka imorgon, sen är jag klar med vårbruket! Lika bra det när jag ändå inte kan knixa på knäet. Fast jag har fått in teknik på att få på mig en strumpa. Inte illa! Ha en fin vecka trots orosmolnen

  Gillad av 1 person

 7. Härligt ❤ Och gäller att passa på så länge ni får gå fritt utomhus.
  Kanske Sverige inte tar till hårda restriktioner, men i Finland övervägs redan utegångsförbud. Vettigt tycker jag – då många här inte förstår allvaret, inte kan stanna hemma utan bara flänger runt.

  Gillad av 1 person

 8. Vad fint du gör man blir glad av dina foton och glömmer vår jobbiga värld en stund.. Förstår att Minton kollar att du gör allt på rätt sätt 👍🐕 kram på er båda 🤗 👍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s