16 reaktioner till “Igelkottar

 1. Förra sommaren hade jag igelkottar här. En kom till och med inspatserande i vardagsrummet och en kväll höll två stycken på och parade sig ute på gräsmattan. Det var en långdragen procedur för de höll på i över en timme. Jag tittade till dem då och då bara.
  I år har jag inte sett till en enda en. Det är tråkigt, för jag tycker de är så fina.
  Kramar till er!

  Gillad av 2 personer

 2. Rena djurparken idag. Hos dig söta kottar och hos ”Jag” en vänskaplig räv.
  Själv jagar spindlar av det äckliga sorten.

  Jag vill också berätta att jag ställde om min tv till digital. En del kanaler försvann och en massa nyhetskanaler tillkom.
  När jag väl knäckt nöten så gick det blixtsnabbt.

  Gillad av 1 person

 3. Första åren i Kårböle hade jag Igelkottar här, men de försvann, de kanske inte gillade alla Vargar, och Björnar. Varg har jag sett utanför mitt köksfönster, men Björnarna har bara visat sin avföring, för mig.
  Svante

  Gillad av 2 personer

 4. Vilket trevligt besök och det är inget fel på bilderna! Igelkotten som besökte oss under några dagar i våras var nog bara på genomresa och vi har inte sett till den mer. Kanske på jakt efter en partner och då det var den första vi sett här på tjugo år, så förstår jag att den vandrade vidare …
  Ha en fin söndag!
  Kramar

  Gillad av 2 personer

 5. Men vad konstigt!!! Jag skrev ju en lång kommentar här idag både om igelkottar och om hur det är med Fanny. Blev så förvånad när du hos mig frågade hur det är med Fanny eftersom jag redan skrivit det här. Skumt! ..och nu minns jag inte vad jag skrev och jag ska precis stänga av datorn. Men med Fanny är det bra och vi ska till veterinären på onsdag. Jag håller mina tummar och hoppas sååå att det är valpar på gång.
  Kramar från oss 🐕 💖

  Gillad av 1 person

  1. Jag fick inte upp den kommentaren så det var något i luften som inte ville. Så spännande att få besked. Håller tummarna att hon är med valpar.
   Grannen her igelkottarna hundens torrfoder och vatten så dom kommer morgon och kväll.
   Kramar från oss

   Gillad av 2 personer

 6. Jag diggar igelkottar men har aldrig sett någon här i byn. När vi bodde på annat ställe fanns en tjej som tog hand om föräldralösa igelkottsbebisar. Följde med henne på våren då hon började ta ut dem för rastning. De fick kattmat på burk, djuraffären sponsrade henne. Härliga bilder. Där det finns igenlkott finns inga ormar, vi har mycket orm…
  Nospuss till Minton

  Gillad av 2 personer

 7. Vad fina dom är och det kallar jag för riktigt spännande fotomotiv 🤩 Dom enda vilda djur jag får se är i princip fåglar 🦆🕊️🦢 och en och annan insekt 🦋 🦟🦗🐞 förstås 😉 kram till dig och Minton 🤗

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s