18 reaktioner till “VECKANS ORD

 1. Vacker bänk, väcker minnen från första året i Mälarhöjdens Skola tredje året, och fjärde året där. Då hade vi sådana bänkar, men jag lärde mig inte läsa där det kunde jag redan från Nytorps Skola i Hammarby, och där var det modernt, med bänk, och lös stol. Jag trivdes inte i den där bänktypen, då stolen inte gick att flytta.
  Svante

  Gilla

   1. De var inte ett dugg ergonomiska, de fick i alla fall mig att längta bort från skolan.
    Svante

    Gilla

 2. Jag gillar verkligen de här gamla skolbänkarna. Har en hemma och de små gillar att sitta i den och måla eller pyssla. Har nog suttit i något liknande jag också men lärde mig läsa gjorde jag själv. Ser nästan ut som en miniatyr, fint foto.

  Gilla

   1. Jag tror att det var så för mig också, sen blev det med lösa stolar. Men att ha ett lock till sin pulpet var praktiskt.

    Gilla

 3. Ja där fick man träsmak i rumpan. Bläckpenna har jag nog aldrig skrivit med, men jag hade högt betyg i välskrivning, det har dock ändrat sig genom åren..Vilket härligt foto, ser nu att det är en miniatyr du har. Nostalgi på hög nivå!
  Nospuss till Minton, kram till dej

  Gilla

 4. Heisann, ja, det er noe helt annet de sitter på i dag. Ikke noe håndlaga, men designstoler og bord satt i masseproduksjon. Spørs om det motiverer like mye til læring!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s