18 reaktioner till “VÅREN HAR KOMMIT

 1. Så mycket vackra krokusar och jättevackra bilder på dem! Det är många som tar det lugnt just nu. Läser att du är värkig, hoppas att det ger med sig snart. Sköt om dig!
  Kramar

  Gilla

  1. Jag får njuta av blommorna i trädgården. Tyvärr blir värken inte bättre utan jag får lära mej leva med detta som läkaren säger.
   Kramar från oss

   Gilla

   1. Det är artros i knä, höfter och nacke. Har protes i vänster knä den första lossnade efter 2 år så fick jag en ny. Har störst problem med höger knä och höft. Men jag har Minton så jag kommer ut på promenader.
    Kramar från oss

    Gillad av 1 person

   2. Usch för artros! Låter inte roligt med dina knän. Mitt började krångla för drygt ett år sedan. Som du skriver så är det bra att du har kompisen Minton så att du kommer ut.
    Kram

    Gilla

 2. Så tråkigt att höra, men jag har full förståelse. Jag har både jobbiga krämpor just nu och så oro på det…Men, jag har bloggat så himla länge, säkert femton år, så jag försöker skriva några rader ibland i alla fall. Hoppas du snart mår bättre, varm krya.-kram

  Gilla

 3. Jättefina bildbevis på vårens ankomst!🌸
  Verkar vara fler är du som känner för att pausa med bloggandet. Samma här, det går upp och ner. Jobbigt med ständig värk, förhoppningsvis känns det lättare nu när våren kommer och det blir skönare att vara ute.
  Sköt om dig och jag hoppas att du snart är tillbaka.
  Kramar till dig och Minton från oss på Malta, Anita, Fanny och Felicia 😊🐕🐕

  Gilla

 4. Härliga foton dom känns verkligen vår.. 👍 Och pausa bloggen ja det gör du rätt i känner likadant även om jag inte direkt pausat ännu så tar det längre och längre tid mellan inläggen.. Börjar kännas monotont.. Var rädd om dig och Minton.. Kram ❤️🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s