GLAD MÅNDAG

Nu börjar trädgården vakna efter de senaste dagarnas regn. Vi fick 65 mm på några dagar och det avslutades i lördags med ett åskoväder som varade hela eftermiddagen. Minton bryr sej inte så det är skönt.

16 reaktioner till “GLAD MÅNDAG

 1. Vi får inget regn alls här uppe (strax ovanför Stockholm), skulle behövas! Jättefin trädgård och jag ser att du också har den fina rosen Gislande de Feligonde 💖 Önskar er en skön sommar!

  Gillad av 2 personer

 2. Skönt med uteplats, när det blir för varmt inne. Jag har varit inne i Ljusdal idag, och tagit andra vaccinsprutan Ska dit i övermorgon, och hämta Pellets, och handla lite mat.
  Svante

  Gillad av 1 person

   1. Om jag fattat allt rätt, så är jag skyddad till viss del. Inte till 100%, och bara under viss tid.
    Svante

    Gilla

 3. Så härligt med ordentligt med regn! Det ser lummigt och frodigt ut i din lilla fina trädgård. Vi kom till stan idag och fick ta itu med ett plommonträd som inte klarade vikten av alla plommon. Ledsamt.
  Kramar till er två!

  Gillad av 1 person

 4. Du har det så fint i din trädgård vilket får mig att längta till när vi också har en gård att sköta våra egna växter på 🌸🌻
  Här har vi haft riktigt varmt, över 40+ vilket är för mycket får både mig och vovvarna. Skönt att Minton tar det med ro när vädret slår om.
  Kramar från oss på Malta!

  Gillad av 2 personer

 5. Ni har verkligen en egen fin oas! Nästa vår ska jag fixa lite mer insynsskydd här, helst skulle jag dock ha en liten häck, men jag är så opraktisk så det blir väl varken eller. Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s