16 reaktioner till “Veckans ord

 1. Åkt båt i Östersjön har jag bara gjort till Gotland, på skolresa, när jag kom mig för att åka till Öland fanns bron där. Annars var det en liten plastbåt på Ingaröfjärden.
  Svante

  Gilla

 2. Hur länge sedan är det du var där? Jag var i St Petersburg för typ femtio år sen! Det vanligaste målet för klassresor när man bor i Helsingfors…bussresa hela vägen. Jag minns metron med de långa rulltrapporna (vi hade ingen t-bana i Hfors då), jag minns Vinterpalatset där vakterna var som hökar, och jag minns en massa broar. Broarna stängdes på kvällarna och om man då var på fel sida bron då blev man kvar till morgonen. Vilka minnen du väckte
  Kram

  Gilla

 3. Jag har åkt på kryssning från Stockholm till Helsingfors och där hade vi en övernattning och sen åkte vi tillbaka,så någon tur till St Petersburg blev det inte, men det hade ju varit lite häftigt att få komma dit också.
  Det var fina bilder från din resa!
  Kram, Ingrid

  Gilla

 4. Ja, resa kunde man en gång göra och hoppas det kommer tillbaka.
  Jag har ju levt på resande som reseledare i i stort sett hela Europa, så det är en stor bit av mitt liv.
  Trevlig torsdag!

  Gilla

 5. Vad roligt! Kan tänka mig att det trevlig resa. Och fina minnen att ha nu när det är så många begränsningar. (Vi tog båten till Helsingfors och fortsatte sedan med tåget till Petersburg och fina dagar där blev det.)

  Gilla

 6. Heisann, å se denne ukas utfordring er med på å minnes egne reiser også. Husker St.Petersburg som en veldig vakker by! Var der på studiereise i 1976! Er kanskje ikke blitt forandra så veldig siden den gangen…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s