Ödehus

Har passerat detta vackra gamla hus många gånger utan att titta närmre. Idag stannade jag på väg till skogen.

Konst i skogen
         Konst i skogen 
Och Minton var med
Och Minton var med

27 reaktioner till “Ödehus

 1. Det var snällt av dig att låta Minton vara med på promenaden. När jag ser sådana byggnader, och det ser man ofta i mina trakter, så undrar jag vilka som bott där, och varför det är obebott. De är inte ens använda till sommarboende, utan de får bara stå och ruttna bort.
  Svante

  Gilla

  1. Jag har funderat på detta hus sedan jag flyttade till Rottne. Det finns gardiner kvar och några prydnadssaker .Det finns en lada lite längre in som jag skall titta på. Minton är alltid med även om det inte finns något foto på min lille älskling.
   Anki

   Gilla

 2. Det är så sorgligt med övergivna hus… Tänk om de kunde berätta sin historia… Min fantasi drar också igång så fort jag ser att övergivet hus,,,
  Väldigt vackra bilder Anki! ❤

  Gilla

 3. Tack. Detta hus har jag passerat så många gånger . Nu kom jag på att det kunde finnas spännande saker att fota. Tänk vad mycket nytt jag lärt mej sen jag började med bloggen och att fota.

  Gilla

 4. Och gardinerna sitter kvar. Vackert förfall och så vackert du har dokumenterat det, inte minst i närbilderna. Gillar det mycket.

  Gilla

 5. Vårt kulturarv – som ingen annan bryr sig om… har du möjlighet att ta reda på vem som äger det? Har du kunnat se hur det ser ut inne i huset? Det är för hemskt att det bara står och förfaller!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s