25 reaktioner till “VITT IGEN

 1. Liknar Kårböle, på något vis. Här är snöskoteråkarna, och snöröjarna glada, och jag är trött efter 11,2 km, och snöskottning. Fin bild fick du på det vita, och det var väl vittsen.
  Svante

  Gilla

   1. Här blev det mindre halt, då snön frös fast i isen, efter plogningen. Snöar ganska kraftigt fortfarande, så det blir skottning i morgon förmiddag också. Gissar att det beror på att det är skottår i år.
    Svante

    Gillad av 1 person

 2. Men kära nån då! Gick det så illa att du bröt dig!? Jag ramlade också häromdagen, men klarade mig med förskräckelsen. Nu får vi hoppas att din operation går bra och att armen läker supersnabbt! Varma kramar och tankar till dig, Anki!

  Gilla

  1. Den är inte bruten utan det är en sena som är avslite tyvärr. Har råkat ut för detta tidigare så jag vet att när dom sytt ihop det så blir det bra. Kram på dej

   Gilla

   1. Oh, skönt det i alla fall! Då kanske det inte tar fullt så lång tid. Jag föll när jag gick runt en plaststol som låg på marken. Trodde jag. Men stolsryggen låg dold under snön och den var hal. Kameran föll i backen och mobilen och iPhonen låg i den fickan jag ramlade på. Men de klarade sig också. Ont i handleden hade jag ett tag, men det gick över. Vad fort det kan gå. Nu får du ta det lugnt ett tag och sköta om dig!
    Kram

    Gilla

  1. Nej du vet väl hur sjukvården fungerar. Har ringt idag eftersom jag inte hört något. Dom skall ring upp ca9.00. Vill inte äta dom starka morfin tabletterna och då har jag ont. Eftersom jag är ensam har jag problem med det mesta. Slutgnällt.
   Tack för din omtanke.

   Gilla

   1. Jag kan ju tycka att det var akut. Morfin fungerar bra som smärtstillare tillfälligt, men man blir ju också ofta lite yr. Uff, det måste vara svårt att vara enhänt, särskilt om du är högerhänt. Man får gnälla när man har skadat sig, säger jag. Bara man inte gnäller hela tiden, haha. Hoppas att det ordnar sig snart så att det får läka.
    Kram

    Gilla

 3. Jag kanske får ett ultraljud den 23 februari sen visste dom inte när det fanns en axelspecialist.
  nu har Minton och jag varit ute en långpromenad i solen. Så skönt med lite luft
  Sen skall jag fortsätta jobba på min fotobok.
  Det ordnar sej förr eller senare.
  Kram

  Gilla

  1. Aha, var det axeln, jag trodde det var något i handen. Skönt med solig promenad, som i går. Idag helmulet och snöigt, men vackert ändå.

   Gilla

   1. Vi har också mulet och +1 . Vill ha mer sol nu. Det hjälpte att ring fick tid på ultraljud den 23 och läkare den 24. Nu går det framåt. Kram

    Gilla

   2. Men så bra att det händer något! Jag är ändå förundrad, trodde att sånt fixades på en gång. Hoppas att du står ut!

    Är på torpet och här är det mulet men med chanser till uppklarnande. Ska nog gå en liten promenad så att jag kommer ur min modlöshet.
    Kram

    Gilla

   3. Naturen och promenader är bästa medicinen när man känner sej nere. Hoppas du piggnar till och har det så bra du kan i torpet.
    Jag står ut tack vare morfintabletterna och en snäll lite hund.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s